En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu - og med mulighed for overnatning i delt dobbeltværelse med slotsmorgenmad.
På det 800 år gamle slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Og det skal både ses og smages.
Til denne vinhandlermiddag har køkkenchefen sammensat en smagfuld menu, som serveres ”family style” med 3 snacks efterfulgt af 4 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Dertil mineralvand, kaffe og sødt.
Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af vinhandler Anders Qwist fra Vinslottet.
Du læner dig bare tilbage og nyder den magiske stemning i Dragsholm Slot Madhus, flankeret af vin-historier fra de varmere lande.
Bordopstilling vil være ved 6-8 personers borde i Dragsholm Slot Madhus. Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine. Kr. 995 pr. person.
MENU D. 11. MARTS
MENU D. 5. APRIL
BOOKING
Arrangementet foregår på tre datoer. Den 10. februar, den 11. marts og den 5. april, alle dage kl. 18. Bordopstilling vil være ved 6-8 personers borde i Dragsholm Slot Madhus.
Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine
Kr. 995 pr. person.
Undgå at skulle køre hjem og book samtidig en overnatning. Kontakt slottet direkte eller bestil din overnatning online.
Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister.
Vores chefsommelier, Peter Fagerland, er bl.a. blevet kåret som landets dygtigste sommelier og for bedste mad og vin-match, og han fortæller gerne om slottets vine og de overvejelser, der ligger bag en vinmenu.