Winemaker's Dinner i Madhuset | Dragsholm Slot
EEF3F6

Vinhandlerens Middag

Båse I Dragsholm Slot Madhus

En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu - og med mulighed for overnatning i delt dobbeltværelse med slotsmorgenmad.

På det 800 år gamle slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Og det skal både ses og smages. 

Til denne vinhandlermiddag har køkkenchefen sammensat en smagfuld menu, som serveres ”family style” med 3 snacks efterfulgt af 4 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Dertil mineralvand, kaffe og sødt.

Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af vinhandler Anders Qwist fra Vinslottet.

Du læner dig bare tilbage og nyder den magiske stemning i Dragsholm Slot Madhus, flankeret af vin-historier fra de varmere lande.

MENU

Aperitif & snacks:

Friteret brissel med sylt og urter fra haven

Toast med svampe og gammelknas

Grillet, marineret tempeh med tang fra Ordrup Næs

Champagne Vintage 2016, Alain Bedel

Menu & vine:

Brændt, syltet laks med sprød surdej og persille-emulsion

Franken Silvaner Ortswein 2021, Weingut Schäffer 

***

Stegt blomkål med fermenteret hvidløg og brøndkarse

The Destination Chardonnay 2020, Journeys End Vineyards

***

Lammebryst med beder og røg

Gevrey Chambertin 2019, Domaine Chanson

Charmes Chambertin Grand Cru 2019, Domaine Chanson

***

Brunet smørmousse og hasselnød

Old Tawny Port, Quinta de la Rosa

Dragsholm Slot Madhus
Dragsholm Slot Madhus

BOOKING

Arrangementet foregår på tre datoer. Den 10. februar, den 11. marts og den 5. april, alle dage kl. 18. Bordopstilling vil være ved 6-8 personers borde i Dragsholm Slot Madhus.

Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine 

Kr. 995 pr. person.

Undgå at skulle køre hjem og book samtidig en overnatning. Kontakt slottet direkte eller bestil din overnatning online. 

Om Vinhandlerens Middag


Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister.

Vores chefsommelier, Peter Fagerland, er bl.a. blevet kåret som landets dygtigste sommelier og for bedste mad og vin-match, og han fortæller gerne om slottets vine og de overvejelser, der ligger bag en vinmenu.

Dragsholm Slot Gourmet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Nyhedsbreve