Winemaker's Dinner i Madhuset | Dragsholm Slot
EEF3F6

Vinhandlerens Middag

Båse I Dragsholm Slot Madhus

En særlig aften med vinhandlerens udvalgte vine og køkkenchefens smagfulde menu - og med mulighed for overnatning i delt dobbeltværelse med slotsmorgenmad.

På det 800 år gamle slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Og det skal både ses og smages. 

Til denne vinhandlermiddag har køkkenchefen sammensat en smagfuld menu, som serveres ”family style” med 3 snacks efterfulgt af 4 retter, frit fortolket af sæsonens gode råvarer. Dertil mineralvand, kaffe og sødt.

Aperitif og udvalgte vine til hver ret præsenteres af vinhandler Anders Qwist fra Vinslottet.

Du læner dig bare tilbage og nyder den magiske stemning i Dragsholm Slot Madhus, flankeret af vin-historier fra de varmere lande.

Bordopstilling vil være ved 6-8 personers borde i Dragsholm Slot Madhus. Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine. Kr. 995 pr. person.

MENU D. 11. MARTS

Aperitif & snacks:
*Sprød kartoffel, emulsion på blåmuslinger
*Krustade torskerogn og karse
*Sprød høne med mousse på leveren
Champagne Grand Cru, Michel Gonet

Menu & vine:

Saltet kulmule med vinterspinat og dild
Château Coquillas 2020, Pessac-Leognan
***
Høbagt selleri med æggeblomme og fermenterede kerner
Refosco 2018, Dario Coos
***
Kalvehaler i øl fra Fur, rødder og persille
Le Grand Vin 2015, Casa Antucura
Château Mouton Rothschild 2003, 1er Grand Cru Classé
***
Valnøddeis, sprød hvede og saltet solbær
Château Haut-Mayne 2019, Sauternes
Dragsholm Slot Madhus
Dragsholm Slot Madhus

MENU D. 5. APRIL

Aperitif & snacks:
*Saltet æbleskive med gammelknas
*Krustade med beder og peberrod
*Sprød rug og tatar
Champagne Grand Cru, Michel Gonet

Menu & vine:
Stenbidderogn med Fløde jordskokker og purløg
Sancerre Silex 2020, Château Fontaine-Audon
***
Kartoffel i variation med skovgris og ramsløg
”Clos de la Belle Marguriete” Côte de Nuits 2019, Domaine Chanson
***
Grillet Slethvar, brændt og syltede gulerødder og porre. Sauce Nage
”Clos des Fevés” Beaune 1er Cru 2018, Domaine Chanson
***
Rabarber, luftig havesyre, sprød havre
Château d’Yquem 2018, Sauternes Premier Cru Supérieur

BOOKING

Arrangementet foregår på tre datoer. Den 10. februar, den 11. marts og den 5. april, alle dage kl. 18. Bordopstilling vil være ved 6-8 personers borde i Dragsholm Slot Madhus.

Pris samlet for aperitif, snack, menu, kaffe/sødt og gode vine 

Kr. 995 pr. person.

Undgå at skulle køre hjem og book samtidig en overnatning. Kontakt slottet direkte eller bestil din overnatning online. 

Dragsholm Slot Madhus
Dragsholm Slot Gourmet

Om Vinhandlerens Middag


Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister.

Vores chefsommelier, Peter Fagerland, er bl.a. blevet kåret som landets dygtigste sommelier og for bedste mad og vin-match, og han fortæller gerne om slottets vine og de overvejelser, der ligger bag en vinmenu.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Nyhedsbreve