Forårsophold på Dragsholm slot

30. april & 1. maj

Spis i slotsparken, vinmarken til solnedgangen på slottets terrasse eller nyd middagen på værelset.
Slottets køkkenchef har samlet delikatesser fra regionen i en samlet madkurv, som kan afhentes i slottets madbar eller blive leveret direkte til værelset i tidsrummet 17.30 – 19.00.

Slottets tjenere og receptionister vil stå til rådighed under hele opholdet med forfriskninger eller gode ideer og forslag til ture og aktiviteter i- og omkring området.

Opholdet starter med Champagne på værelset ved check ind.


Madkurven (i tidsrummet 17.30 – 19.00)
• Saltet laks med stegt kål fra grøntavler Søren Wiuff, friskost og sprøde kerner
• Kanin rillette med sennep og ramsløg fra haven
• Kogte porre med vinaigrette og trøfler
• Lufttørret gris fra skoven med gammelknas og stegt salat
• Nye kartofler med hel rogn, creme fraiche, tang og urter
• Ost fra Unika med Karl Johan marmelade og knækbrød
• Rabarber med skovmærke og hvid chokolade 


Hertil har slottets Sommelier fundet velsmagende og liflige vine frem, som matcher områdets delikatesser. Det er muligt at gå opdagelse i slottets vinkælder med slottets Sommelier, som vil være til rådighed under hele opholdet. Det er muligt at købe drikkevarer til værelset eller købe dem fra slottets madbar, som vil være åben hver dag.

Kaffe/te og sødt bliver serveret mellem 20.00 – 21.00

Morgenmad bliver serveret på værelset i kurv, som kan nydes på værelset eller på tur i området.
Morgenmadskurven indeholder:
• 2 slags morgenboller
• Smør fra Øllingegaard
• Gulerodsmarmelade
• Yoghurt med stikkelsbær kompot og granola
• Blødkogte æg • Den hvide dame ost
• Gammelknas ost
• Spegeskinke fra Birtesminde
• Slottets spegepølse
• Æblemost
• Kaffe
• Sandwich

BOOK HER

Vigtig info:
Coronapas skal fremvises i receptionen ved ankomst.