SKT. HANS PÅ SLOTTET

Traditionen tro holder vi Skt. Hans på Dragsholm Slot med bål, båltale og køkkenchefens særlige Skt. Hans-menu.

PROGRAM / FREDAG D. 23. JUNI 
Køkkenchefens særlige Skt. Hans-menu serveres fra kl. 18.00:
• Asparges fra Søren med emulsion på asparges og urter fra haven
• Nye danske kartofler med røget smørsauce og ramsløgskapers
• Langtidsstegt kalv med nye løg, ærtepure og vild mynte
• Jordbær fra Havnsø med sorbet og hyldeblomstcreme 

Menu pr. pers. kr. 395 ekskl. drikkevarer
Børnemenu (u. 12 år) kr. 195 ekskl. drikkevarer
Vinmenu kr. 345
Halv vinmenu kr. 195

I vores bistro 'Spisehuset' tilbyder vi udelukkende Skt. Hans-menuen denne dag. Vores gourmetrestaurant 'Slotskøkkenet' og Madbaren på Bastionen har åbent for a la carte.

Kl. 21.30: Bålet tændes med båltale ved skuespiller Thure Lindhardt.
Alle er velkommen til Skt. Hans-bålet.

Hvis du ønsker at booke et bord, skal du kontakte os på tlf. 59 65 33 00 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  • Booking
  • Gavekort
  • Galleri
  • Kontakt os
  • Find os
  • Nyhedsmail
  • English
  • Deutsch