PÅSKE PÅ SLOTTET

Forkæl dig selv med tilbagelænet luksus på Dragsholm Slot, uanset om du er til afslapning eller motion, gourmet eller bistro, natur eller kultur. Her kan du selv sammensætte dit påskeophold med oplevelser såvel inde på slottet som ude i den forårsklædte natur:

• Besøg Dragsholm Bistro 'Spisehuset' til en påskefrokost eller påskemiddag baseret på sæsonens råvarer fra Lammefjorden.
• Smag på slottets anerkendte, naturbevidste køkken i Dragsholm Gourmet ’Slotskøkkenet’, som netop har fået en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic 2017.
• Forkæl dig selv med en nat på et ægte slotsværelse med udsigt til Lammefjorden, Slotsparken eller Urtehaven eller nyd udsigten til Sejerøbugten og Nexelø fra vores værelser med terrasse i Godsboligen og Portnerboligen.
• Oplev slottets spændende 800-årige historie på en rundvisning med guide.
• Nyd foråret på en inspirerende urtevandring med naturvejleder og afslut med frokost i Dragsholm Bistro.
• Eller træk i træningstøjet, løb en tur i skoven og brug slottets Outdoor Fitness-base.
Priser er gældende i 2017.


PÅSKEBORD PÅ SLOTTET 

Skærtorsdag - 2. Påskedag i Dragsholm Bistro
Køkkenchefens påskebord i 5 serveringer.
Pris pr. person: Kr. 395 pr. person / Børn under 12 år halv pris.
Påskebordet serveres hver dag kl. 12.00-15.00 i perioden d. 13.-17. april.
Du kan se menuen her. Bordreservation er nødvendig.


'SMAG PÅSKEN' PÅ SLOTTET
I Bistroen byder vi på køkkenchefens særlige 'Smag Påsken'-menu:
• 3 snacks
• 3 retter
• Sødt
Pris pr. person kr. 350
Vinmenu: 3 glas + kaffe kr. 350
Halv vinmenu kr. 250
'Smag Påsken'-menuen serveres hver dag fra kl. 17.30 i perioden d. 13.-17. april.
Vi anbefaler bordreservation.

VINBONDENS MIDDAG
Onsdag d. 12. april inviterer vi til et særligt arrangement i Dragsholm Gourmet 'Slotskøkkenet'. I samarbejde med en vinekspert sammensætter vi en inspirerende aften med foredrag om vin og efterfølgende middag med tilhørende vinmenu.

PROGRAM
Kl. 18.00: Foredrag af Odsherreds dygtige vinproducent, Anders Ørnberg. 
Siden 2007 har de agronom-uddannede vinbønder Anders Ørnberg og Niels Esbjerg Jensen lavet vin med dansk karakter og international kvalitet. Friskhed, elegance og en unik aroma kendetegner vinene fra Odsherreds største vingård, Ørnberg Vin, hvis sortiment omfatter hvidvine, mousserende vin og dessertvin. Smukt placeret på Sjællands Odde med udsigt over Sejerøbugten ligger vinmarkerne, hvor der dyrkes druer af udvalgte sorter - omkring 10.000 vinstokke med fortrinsvis Ortega, Solaris, Phoenix, Sauvignon Blanc og Siegerrebe, der alle trives godt og giver fremragende vine i det danske klima. Derudover Pinot Noir og Pinot Noir precose til produktion af mousserende vin og hedvin. Ørnberg Vin har allerede vundet adskillige priser, bl.a. som Årets Vinbonde og Årets Vingård samt fire medaljer i 2016 for bedste danske rosé, bedste danske dessertvin, bedste danske hedvin og bedste ældre vin. På Dragsholm Slot er vi stolte af at kunne byde vores gæster på de fremragende vine fra lokalområdet. Du kan læse mere om Ørnberg Vin her: http://www.oernberg-vin.dk/

MENU
• Snacks 
• 5 retter 
• Vinmenu med vine fra Ørnberg 
• Kaffe med sødt

Pris kr. 1.500 pr. person i Dragsholm Gourmet 'Slotskøkkenet'. 
Særligt overnatningstilbud kr. 995 pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad i Bistroen. Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Reservation skal ske på tlf. 5965 3300 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


DRAGSHOLM BISTRO
'Spisehuset' har åbent hver dag fra kl. 12.00 til både frokost, eftermiddagskaffe og aften. Bordreservation anbefales.


DRAGSHOLM GOURMET
Dragsholm Gourmet 'Slotskøkkenet' har åbent fra kl. 18.30 torsdag, fredag og lørdag i Påsken. Bordbestilling er nødvendig.


OVERNATNING

Ønsker du at overnatte på slottet, nyde en god nats søvn i en af vores Hästens-senge samt få morgenmaden serveret i bistroen?


SÆSONOPHOLD

Tilbydes hele året – med ankomst alle dage undtagen Lørdag.
• Sæsonens 3-retters menu i Dragsholm Bistro
• Overnatning i delt dobbeltværelse
• Slotsmorgenmad i Dragsholm Bistro
Pris kr. 1.350 pr. person


GOURMETOPHOLD

• 5-retters gourmetmenu i Dragsholm Gourmet
• Overnatning i delt dobbeltværelse
• Slotsmorgenmad i Dragsholm Bistro
Pris kr. 1.895 pr. person 


GASTRONOMIOPHOLD

• 3-dages ophold 
• 1 x 5-retters gourmetmenu i Dragsholm Gourmet
• 1 x 3-retters menu i Dragsholm Bistro
• 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
• 2 x slotsmorgenmad i Dragsholm Bistro
Pris kr. 2.995 pr. person

Hvis du ønsker at booke et ophold på Dragsholm Slot, et bord i vores gourmet-restaurant Slotskøkkenet eller i det mere uformelle Lammefjordens Spisehus, skal du kontakte os på tlf. 5965 3300 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

MOTION ELLER AFSLAPNING?
Vores Outdoor Fitness-base ligger få meter fra slottet, blandt fårene på marken og med udsigt til Sejerøbugten og Nexelø. Outdoor Fitness-basen er tilgængelig året rundt, den kan anvendes af både øvede og begyndere, og det er gratis at benytte den. Naturen indbyder desuden til løbe-/gå-/MTB-ture, og der er mulighed for yoga på slottet. Vi hjælper gerne med at booke professionelle instruktører til aktiviteterne.


RUNDVISNING PÅ SLOTTET

Oplev historiens vingesus på det 800 år gamle slot med den spændende fortid. Dragsholm Slot hører til blandt Danmarks ældste verdslige bygninger, og krige, dramatiske nedbrændinger, adelens store selskaber og meget meget mere er en del af Dragsholm Slots begivenhedsrige historie. Vi tilbyder faste rundvisninger med guide af en times varighed. Der er plads til et begrænset antal deltagere, så kom i god tid og medbring gerne kontanter. Spisehuset har åbent hver dag til frokost, kaffe/kage samt aftensmad, og den forårsklædte omkringliggende natur indbyder til en frisk gåtur. Der er desuden mulighed for rundvisninger på engelsk og tysk. Kontakt receptionen og hør nærmere.

I Påskedagene vil der ekstraordinært være historisk rundvisning på slottet:
Skærtorsdag d. 13. april kl. 11.00
Langfredag d. 14. april kl. 15.30
Påskelørdag d. 15. april kl. 11.00
Påskedag d. 16. april kl. 11.00
2. Påskedag d. 17. april kl. 11.00
Pris kr. 75 / Kr. 35 for børn under 12 år 


URTEVANDRING

- Gå køkkenchefen i bedene
Ons. 12/4 kl. 11.00-13.30 og evt. efterfølgende frokost kl. 14.00

På en vandring i forårslandskabet ved Dragsholm Slot - gennem skov, over mark og eng og langs stranden - går vi køkkenchefen i bedene. Vi ser, plukker og smager på nogle af de urter, der bruges i Dragsholm Slots anerkendte, naturbevidste køkkener, og der er mulighed for at høste årets første ramsløg. Efter turen er der mulighed for at købe en let frokostanretning i slottets Spisehus, hvor nogle af dagens vilde urter indgår i menuen. Naturvejleder Jørgen Stoltz kender alle urterne gennem sit virke som naturvejleder, hvor de indgår i naturmenuer tilberedt af skolebørn og voksne kursister. I marts og april er det skovens forårsvækster og de tidlige strandurter, der er i fokus. Urtevandringen er på ca. 4 km og varer 2,5 time.



Guide: Naturvejleder Jørgen Stoltz
Mødested: Dragsholm Slots første P-plads til højre på Dragsholm Alle
Tidspunkt: Turen begynder kl. 11.00 og slutter kl. 13.30 på parkeringspladsen
Varighed: 2,5 time
Tilmelding: Ikke nødvendig.
Deltagerpris: Kr. 75 / Kr. 25 for børn (4-12 år).
Betaling: Kontant ved ankomst

VANDREFROKOST
inkl. 1 glas øl/vand/vin:
Pris kr. 165 pr. voksen
Pris kr. 100 pr. barn under 12 år
Vandrefrokosten i Spisehuset skal bookes på tlf. 5965 3300.

Hvis du vil vide mere om urtevandringen, er du velkommen til at kontakte Naturvejleder Jørgen Stoltz:
Silva Danica
Egebjergvej 166

4500 Nykøbing Sj.
Tlf. 59 93 02 16 / 20 48 89 16
www.silvadanica.dk

  • Booking
  • Gavekort
  • Galleri
  • Kontakt os
  • Find os
  • Nyhedsmail
  • English
  • Deutsch