DRAGSHOLM GOURMET
"Slotskøkkenet"

Hvor køkkenstilen i Dragsholm Bistro 'Spisehuset' er mere enkel og uformel, vil vi gerne overraske og udfordre gæsterne i Dragsholm Gourmet 'Slotskøkkenet'. Slotskøkkenet bliver jævnligt fremhævet i ind- og udland som en af de mest innovative gourmetrestauranter i Norden. Slotskøkkenet har fået tildelt en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic 2017 og er i White Guide Nordic 2017 placeret som nr. 4 i Danmark og nr. 8 i Norden. Vores ambition er at Slotskøkkenet også i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.

Vores køkkenchef, Claus Henriksen, definerer sin køkkenstil som naturbevidst og baserer den på årstidens grøntsager og urter fra Lammefjordens skove, marker og strande.

"Claus Henriksen er en meget erfaren kok. Han er en fantastisk mentor for sit team og er ikke kun visuel, men rammer også plet med smagen". Michelin Guide Nordic 2017

Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister. Vores chefsommelier, Peter Fagerland, er bl.a. blevet kåret som landets dygtigste sommelier og for bedste mad og vin-match, og han fortæller gerne om slottets vine og de overvejelser, der ligger bag en vinmenu.

Slotskøkkenet ligger i kælderen under hvidkalkede hvælvinger, med ild i pejsen og med små kig ud i parken bag de metertykke mure. Vi kan også tilbyde at servere gourmet-middagen i et chambre séparée, enten i forbindelse med restauranten eller i en af slottets 800-år gamle, nyistandsatte saloner.

MENU
Gourmetmenu "Sted" kr. 800
Gourmetmenu "Tid & Sted" kr. 1.000
Du kan se et eksempel på menuen her.

VINMENU
5 glas kr. 700
7 glas kr. 900
Vi tilbyder også en halv vinmenu til vores menuer.

DRAGSHOLM GOURMET ÅBNINGSTIDER
I 2017 har Slotskøkkenet åbent:
1. januar - 1. marts: Fredag - Lørdag
2. marts - 31. maj: Torsdag - Lørdag
1. juni - 26. juni: Onsdag - Lørdag
27. juni - 9. september: Tirsdag - Lørdag
10. september - 29. december: Torsdag - Lørdag
UGE 42: Onsdag - Lørdag
Lukket 23. og 30. december

Bordreservation er nødvendig. Du kan booke dit bord online eller kontakte vores reception på tlf. 5965 3300 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  • Booking
  • Gavekort
  • Galleri
  • Kontakt os
  • Find os
  • Nyhedsmail
  • English
  • Deutsch