Bastionen 

Når vejret tillader det, flytter vi Spisehusets køkken ud på Bastionen, Dragsholm Slots terrasse. Fra Bastionen kan man nyde sommervejret og udsigten til Urtehaven, Lammefjorden og Sejerøbugten. Vi tænder også op i grillen og stenovnen, og her serverer vi frokost, middag, cocktails og kaffe/kage i skyggen under parasollerne.

Slottets urtehave er anlagt i den gamle barokke prydshave og bag Urtehaven ligger den tidligere Blegedam, der i dag leverer grøntsager til slottets køkkener.

Et eksempel på sæsonens menukort på Bastionen:

5 SERVERINGER FRA KØKKENET
• Kold grøntsagssuppe infuseret med krydderurter og mandler
• Brød bagt i lerovn med ost og merian
• Dagens fisk med ramsløgsolie, brød og urter fra haven
• Grillet kød med marinerede grøntsager og perlespelt 
• Rabarbertærte
Kr. 345

A LA CARTE 
• Let røget laks med kærnemælksauce og rå grøntsager Kr. 120
• Kalvetatar med urter fra haven og sprødt rugbrød Kr.120
• Dagens fisk “en papilotte” med lokale grøntsager og urtecreme Kr. 245
• Bøf af tyndsteg med kartofler, yoghurt-emulation og grøntsager fra Søren Kr. 245
• “Køkkenchefens livret”: Slotspølser, kold kartoffelsalat, sennep og urteketchup Kr. 120
• Danske oste med rugbrød Kr. 110
• Jordbær fra Havnsø med marengs og urtemælk Kr. 80
• Gulerodskage med maltjord, friskost og havtorn Kr. 50

COCKTAILS
Gin & Tonic, Sommersjus med rabarber, Sunrise med havtorn, Hæg Sour med hægsnaps - eller Lammefjordens longdrink med sæsonens urter fra Lammefjorden...

Du kan reservere bord på tlf. 5965 3300 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

  • Booking
  • Gavekort
  • Galleri
  • Kontakt os
  • Find os
  • Nyhedsmail
  • English
  • Deutsch